3 On Tour
3 On Tour
0 Followers
3 On Tour on IMDB
First Aired: November 25th, 2007
Status: Continuing
Network: BNN
Summary: 3 op Reis is a travel program hosted by Floortje Dessing and Sebastiaan Labrie. In addition to the fixed hosts there is a guest host, who explores an eco-destination.
Next Episode:
New episode date is not available for now
Episode Statistics:
# of Episodes: 464
# of Episodes I watched: 0
# of Episodes I haven't watched: 464
Last Episode I watched: -
Episode Summaries
My Season Progress: 
0 %
Season 6
Episode 1: Osaka - Gent
Air Date: September 2nd, 2012
Summary: Het nieuwe seizoen is los! Floortje in Japan & Dennis in Gent.
Episode 2: Luxemburg - Lille - Istanbul
Air Date: September 9th, 2012
Summary: Dennis in Luxemburg en Lille & Nicolette in Istanbul!
Episode 3: Kobe - London
Air Date: September 16th, 2012
Summary: -Japan. Floortje is in Japan en bezoekt Kobe, de stad die in 1995 zwaar werd getroffen door een aardbeving en waarvan de gevolgen nog steeds te merken zijn. Daarna reist ze met de ultrasnelle bullettrain naar het noorden waar ze geniet van de weldadige warmwaterbronnen. -Londen. Dennis reist verder door de 27 landen van de Europese Unie en is in Londen. Hij wordt getrakteerd op typisch Engels weer, regen dus, en bezoekt daarom de leukste plekken binnenshuis. Zo is hij onderdeel van een bijzondere bioscoopvoorstelling, slaat hij een balletje in een urban golfclub en treedt hij in de voetsporen van de geestelijk vader van James Bond - Ian Flemming.
Episode 4: Ierland - Tunesië
Air Date: September 23rd, 2012
Summary: In deze aflevering gaat Patrick Lodiers naar Tunesië. Dennis Storm vervolgt zijn Europa-trip in Ierland.
Episode 5: Tunesië - Aveiro
Air Date: September 30th, 2012
Summary: Patrick is nog in Tunesië en gaat in de hoofdstad Tunis op pad met een graffiti-artiest om een illegaal kunstwerkje te maken. De volgende dag springt hij op de trein naar de ruïnes van Carthago, de grootste vijand van het oude Romeinse rijk! Dennis trekt deze week het Portugese binnenland in. Eerst rijdt hij nog even langs de kust naar Aveiro waar hij op een surfplank stapt en een cadeautje oppikt.
Episode 6: Madrid - Japan
Air Date: October 7th, 2012
Summary: Dennis vervolgt zijn lange tocht langs alle 27 lidstaten van de EU en komt aan in de hoofdstad van Spanje, Madrid. Floortje reist verder door Japan en is aangekomen in het gebied dat ruim een jaar gelden zwaar werd getroffen door een tsunami. Ze praat hier met een overlevende van de ramp en ziet hoe de bevolking langzamerhand weer aan het opkrabbelen is. Een lokale oestervisser neemt haar mee in zijn boot en laat zien dat hij met de financiële steun uit de rest van Japan zijn beroep weer kan uitoefenen.
Episode 7: Bodrum - Barcelona
Air Date: October 14th, 2012
Summary: Nicolette - Bodrum. Nicolette is in het Saint Tropez van Turkije - Bodrum. Hiervandaan maakt ze met een zeiljacht de overtocht naar het schiereiland Dacta waar ze de oude stad Knidos bezoekt. Het schilpaddenopvanghuis in Daylan is haar eindbestemming. -Dennis - Barcelona. Dennis vervolgt zijn 'handjes-in-de-lucht-voor-de-EU'-tour en verruilt Madrid voor Barcelona. Maar niet voordat hij de Erro Delta bezoekt, een vochtig gebied waar zelfs rijst verbouwd wordt. Hierna stapt Dennis op een cruise over de Middellandse zee richting Malta.
Episode 8: Schotse Hooglanden - Tbilisi
Air Date: October 21st, 2012
Summary: Nicolette scheurt in een typische Engelse vierwieler door de Schotse Hooglanden. Hier gaat ze op Highlandsafari, bezoekt ze de geweldige meren en stopt ze bij een échte Schotse Whisky maker.. En Patrick is in het onbekende Georgië, in de hoofdstad Tbilisi. Hij verkent de stad te voet en gaat ook op bezoek bij de Georgische First Lady!
Episode 9: Tblisi - Cyprus & Malta
Air Date: October 28th, 2012
Summary: Patrick reist zondag verder door Georgië. Hij verlaat de hoofdstad Tbilisi en rijdt naar het roerige grensgebied tussen Georgië en Rusland. Eerst stopt hij nog even in Gori, de geboorteplaats van Stalin. Dennis maakt in Malta kennis met een oude traditie en reist daarna snel door naar zonnige Cyprus. Hier zwemt ie in zijn blote lus een paar rondjes om de rots van Aphrodite!
Episode 10: Curaçao & Bonaire - Thessaloniki & Athos
Air Date: November 4th, 2012
Summary: Dennis is in het Griekse Thessaloniki en sneakt illegaal het heilige schiereiland van Athos op. Dennis mag hier eigenlijk al niet zijn, maar vrouwen zijn helemaal verboden! En Geraldine maakt haar 3 op Reis debuut op Curaçao. Ze checkt eeuwenoude grot-tekeningen, hopt binnen bij een slavenmuseum en duikt daarna naar een schip op de bodem van de oceaan!
Episode 11: Nagorno-Karabach & Curaçao
Air Date: November 11st, 2012
Summary: Patrick bezoekt deze week de zelf uitgeroepen onafhankelijke staat Nagorno-Karabach. Geraldine is nog steeds in de tropen, op het voor ons zo vertrouwde Curaçao.
Episode 12: Albuquerque - Bulgarije
Air Date: November 18th, 2012
Summary: Chris Zegers is in Albuquerque. Deze grootste stad van cowboystaat New Mexico was belangrijk in de gloriejaren van Route 66. Dennis is in Oost-Europa. Eerste stop is Sofia, de hoofdstad van Bulgarije.
Episode 13: Filipijnen - Roemenië
Air Date: November 25th, 2012
Summary: Dennis Storm ontmoet de heksenkoningin van Roemenië. Floortje Dessing maakt een reis door de Filippijnen en haar startpunt is de metropool Manilla.
Episode 14: Filipijnen - Vermont
Air Date: December 2nd, 2012
Summary: Floortje Dessing reist verder door de Filipijnen en is op het eiland Palawan waar ze een gevangenis zonder muren bezoekt. Chris Zegers is in de Amerikaanse staat Vermont.
Episode 15: Filipijnen - Slovenië
Air Date: December 9th, 2012
Summary: Floortje vervolgt haar reis door de Filipijnen en is op het geheimzinnige eiland Siquijor. Dennis reist verder door de landen van de Europese Unie en is in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië.
Episode 16: Italië/Oostenrijk - Bonaire
Air Date: December 16th, 2012
Summary: Dennis Storm is in Italië waar hij zijn smaakpapillen in vervoering brengt. Daarna rijdt hij door naar buurland Oostenrijk. Geraldine Kemper is nog steeds op de Antillen en bezoekt Bonaire.
Episode 17: Edinburgh - Nashville
Air Date: January 6th, 2013
Episode 18: Myanmar - Namibië
Air Date: January 13rd, 2013
Episode 19: Slowakije - Tsjechie - Myanmar
Air Date: January 20th, 2013
Episode 20: Namibië - Polen
Air Date: January 27th, 2013
Summary: Chris is nog steeds in Namibië. Hij trekt de Namibwoestijn in en bezoekt de indrukwekkende Sossusvlei. Hij bekijkt de ruige kustlijn vanuit de lucht en bezoekt een grote zeeleeuwenkolonie. Dennis doet tijdens zijn tour door alle lidstaten van de Europese Unie Polen aan. Hij is in Warschau waar hij zich verdiept in het oorlogs- en communistische verleden van de stad. Ook leert hij meer over de Poolse do’s and don’ts.
Episode 21: Namibië - Zwitserland
Air Date: February 10th, 2013
Summary: Chris is nog in Namibië en bezoekt de kustplaats Swakopmund, vanwege de duidelijke sporen van Duitse kolonisten ook wel Beieren aan Zee genoemd. Tijdens een safari gaat hij op zoek naar wildlife. Ook maakt hij kennis met Bosjesmannen. Floortje pakt na een paar maanden rust de draad van het reizen weer op. En waar kan ze dat beter doen dan in Zwitserland, van oudsher de nummer één bestemming om aan te sterken. Vanaf Genève trekt ze de bergen in, om te genieten van de heilzame berglucht.
Episode 22: Litouwen - Letland - Myanmar
Air Date: February 17th, 2013
Summary: Dennis maakt een tour door alle lidstaten van de Europese Unie en is aangekomen in Litouwen in de Baltische Staten. In deze voormalige Sovjet Staat bezoekt hij Palanga, een kustplaats met een hoog kitschgehalte. Hij bezoekt de plek waar tijdens de Koude Oorlog twaalf kernraketten gericht op Europa stonden. Hierna reist hij door Letland, waar hij de hoofdstad Riga verkent in een oldtimer uit de communistische tijd. Patrick is nog steeds in Myanmar, sinds de toerisme boycot in 2010 is opgeheven, mag er weer worden gereisd naar dit bijzondere land. In de levendige stad Mandalay bezoekt hij een show van drie komedianten die zes jaar in een werkkamp hebben gezeten omdat ze kritiek op het regime hadden.
Episode 23: Myanmar - Estland
Air Date: February 24th, 2013
Summary: Patrick Lodiers reist verder door Myanmar, dat tot twee jaar geleden nog geboycot werd door toeristen. Hij is bij het Inlemeer, waar dorpen op palen zijn gebouwd. Op drijvende tuinen worden allerlei groenten geteeld. Verder gaat hij op een mountainbike de bergen in, waar hij een hilltribe ontmoet. Dennis Storm is tijdens zijn tour door de landen van de Europese Unie aangekomen in Estland. Op het Estse platteland trotseert hij de zwaartekracht tijdens een potje kiiking, de nationale en nogal extreme schommelsport. In hoofdstad Tallinn bezoekt hij een onheilspellend voormalig KGB hotel.
Episode 24: Myanmar - Finland
Air Date: March 3rd, 2013
Summary: Patrick Lodiers is in Myanmar, het voormalige Birma. Het Aziatische land werd vorig jaar door Lonely Planet genoemd als een van de topbestemmingen voor 2012. Het trekt slechts een fractie van het aantal toeristen dat buurland Thailand jaarlijks verwelkomt. Er is dus nog veel te ontdekken. Patrick is aangekomen bij het kustplaatsje Ngapali, waar hij het tropische strand bewondert. Ook bezoekt hij een project dat zich inzet voor de lokale gemeenschap. Dennis Storm wil dit seizoen laten zien dat je niet ver hoeft te reizen om mooie dingen te zien. Hij maakt een tour door alle landen van de Europese Unie. In deze aflevering is hij aangekomen in Finland, waar hij hoofdstad Helsinki bezoekt. In de Finse wildernis gaat hij op zoek naar de koning van het woud, de bruine beer.
Episode 25: Montevideo - Granada
Air Date: March 11st, 2013
Summary: Chris is in het Latijns Amerikaanse Uruguay. Dit liberale en eigenzinnige landje ligt ingeklemd tussen buurlanden Argentinië en Brazilië. Hij bezoekt de hoofdstad Montevideo en neemt tijdens een festival alvast een voorproefje op de jaarlijkse carnavalsviering. Nicolette bezoekt het Zuid-Spaanse Granada, door het zachte en zonnige klimaat een ideale bestemming voor een winterse citytrip. Ze gaat op zoek naar de Moorse invloeden van de stad en bezoekt het majestueuze Alhambra. Ook bindt ze de latten onder op de skipistes van de Sierra Nevada, op nog geen half uurtje rijden van Granada.
Episode 26: Uruguay - Mozambique
Air Date: March 17th, 2013
Summary: Chris is in het Latijns Amerikaanse Uruguay. Hij reist langs de kust en gaat op bezoek bij een bekende kunstenaar. Na een enerverende rit komt hij aan in Cabo Polonio, een toevluchtsoord voor artistieke gelukszoekers. Floortje is in Mozambique. Dit land is de laatste jaren weer aan het opkrabbelen na een bloedige burgeroorlog. Alleen het zuiden is nu nog ingesteld op toerisme, maar Floortje reist naar het nog onontdekte noorden.
Episode 27: Mozambique - Zweden
Air Date: March 24th, 2013
Summary: Floortje reist door het onontdekte noorden van Mozambique. Zij logeert bij de beroemde schrijfster Lisa St Aubin de Terán die hier een klein guesthouse runt. Lisa heeft een aantal projecten opgezet om de levensomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren en Floortje bezoekt er een paar. Dennis maakt een tour door alle landen van de Europese Unie en is aangekomen in Zweden. Hij is op het zonnige eiland Gotland, waar jong en hip Stockholm vakantie viert. Daarom wordt het eilandje ook wel het mini-Ibiza van het noorden genoemd. Maar er is ook tijd voor vikingen en Pipi Langkous.
Episode 28: Denemarken - Mozambique
Air Date: March 31st, 2013
Episode 29: Duitsland - Noorwegen
Air Date: April 7th, 2013
Summary: Is Dennis in het allerlaatste land - Duitsland! En Floortje gaat in Noorwegen op zoek naar het Noorderlicht!
Episode 30: Nederland - Oslo
Air Date: April 14th, 2013
Information about series and episodes are provided by TMDB API. If you think that episode information is wrong or missing, please click here to request an update. After your request, update process can take up to 30 minutes.