3 On Tour
3 On Tour
0 Followers
3 On Tour on IMDB
First Aired: November 25th, 2007
Status: Continuing
Network: BNN
Summary: 3 op Reis is a travel program hosted by Floortje Dessing and Sebastiaan Labrie. In addition to the fixed hosts there is a guest host, who explores an eco-destination.
Next Episode:
New episode date is not available for now
Episode Statistics:
# of Episodes: 464
# of Episodes I watched: 0
# of Episodes I haven't watched: 464
Last Episode I watched: -
Episode Summaries
My Season Progress: 
0 %
Season 4
Episode 1: Tahiti - Tel Aviv
Air Date: September 12nd, 2010
Episode 2: Mangareva - Londen
Air Date: September 19th, 2010
Summary: Floortje – Frans Polynesië Floortje vervolgt haar lange weg naar Pitcairn, een afgelegen eiland in de stille oceaan. Ze komt aan op Mangareva, haar laatste stop voor Pitcairn. Op dit tropische eiland ontmoet ze twee wereldreizigers met een heel bijzonder verhaal. De volgende dag vertrekt Floortje met een kleine zeilboot om in veertig uur haar eindbestemming te halen. Een prachtig avontuur, maar op een te kleine boot in erbarmelijke omstandigheden varen in veel te hoge golven duren veertig uren lang...Heel lang. Nicolette – Londen-Parijs Nicolette gaat met de trein van Londen richting Istanbul. Bij het begin van deze reis gaat ze in sneltreinvaart langs veel highlights van de Engelse hoofdstad. De avond voor ze op de trein stapt om naar Parijs te gaan, duikt Nicolette nog even het nachtleven in. Geheel in stijl van de jaren 60 wordt er gefeest en - zoals je dat prima aan de Engelsen over kunt laten - gedronken!
Episode 3: Pitcairn - Hamburg
Air Date: September 26th, 2010
Episode 4: Pitcairn - Lausanne - Comomeer
Air Date: October 3rd, 2010
Episode 5: Pitcairn - Charleroi - Antwerpen
Air Date: October 10th, 2010
Episode 6: Minsk - Venetië
Air Date: October 17th, 2010
Episode 7: Wit-Rusland - Beiroet
Air Date: October 24th, 2010
Episode 8: Wit-Rusland & Wenen
Air Date: October 31st, 2010
Episode 9: Kazachstan - Ruhrgebied
Air Date: November 7th, 2010
Episode 10: Transsylvanië - Aralmeer
Air Date: November 14th, 2010
Episode 11: New York - Kazachstan
Air Date: November 21st, 2010
Episode 12: Sarajevo - Roemenië / Bulgarije
Air Date: November 28th, 2010
Episode 13: Belgrado - Instanbul
Air Date: December 5th, 2010
Episode 14: Tura
Air Date: December 12nd, 2010
Episode 15: Val Thorens - Malediven
Air Date: January 2nd, 2011
Episode 16: Faeröer eilanden - Hangzhou
Air Date: January 9th, 2011
Episode 17: Australië - Paramaribo
Air Date: January 16th, 2011
Episode 18: Spitsbergen - Australië
Air Date: January 23rd, 2011
Episode 19: Paramaribo - Australië
Air Date: January 30th, 2011
Episode 20: Ikaria - Paramaribo
Air Date: February 6th, 2011
Episode 21: Belfast - Pantanal
Air Date: February 20th, 2011
Episode 22: Falkland Eilanden - Brazilië
Air Date: February 27th, 2011
Summary: Floortje – Falkland Eilanden Floortje is op de Britse eilandengroep de Falklands. Ze verblijft in de hoofdstad Stanley, waar ze het lokale radiostation bezoekt. Vervolgens vertrekt ze naar Volunteer Point, waar ze oog in oog staat met een pinguïnkolonie. Dennis – Brazilië Dennis verruilt deze week het Braziliaanse Pantanal-gebied voor de Amazone. Voordat hij vertrekt neemt hij een duik in het heilzame water van de Dolina Agua Milagrosa grot. Op zoek naar een slaapplaats in het hart van de jungle stoeit hij met een enorme schildpad, brengt hij een bliksembezoek aan buurland Bolivia en wordt hem geadviseerd om vooral niet in het water te plassen.
Episode 23: Falkland Eilanden - Malta
Air Date: March 6th, 2011
Summary: Floortje – Falkland Eilanden Floortje vervolgt haar reis op eilandengroep de Falklands. Ze bezoekt het Sea Lion eiland, dat bekend staat om zijn prachtige natuur en wildlife. Ze heeft een ontmoeting met een stel zeeleeuwen en hun pups en neemt ze een kijkje op een schapenboerderij. Nicolette - Malta Nicolette is op Malta. Ze laat het massatoerisme voor wat het is en maakt gebruik van het lokale openbaar vervoer om enkele prachtige authentieke dorpjes te bezoeken. Ze slaapt in een bijzondere villa en gaat duiken op één van de mooiste plekken ter wereld.
Episode 24: Kaapverdië - Australië (4/5)
Air Date: March 13rd, 2011
Summary: Floortje – Kaapverdië In haar zoektocht naar bijzondere eilanden komt Floortje terecht op Kaapverdië. Kaapverdië is een eilandengroep ten westen van Afrika. Ondanks dat de eilanden veel te bieden hebben voor de avontuurlijke reiziger is de bestemming nog redelijk onbekend. Dennis – Australië (deel 4/5) Dennis bezoekt Cairns in Australië. Zijn reis zou namelijk niet compleet zijn zonder een bezoek aan het Great Barrier Reef en Port Douglas. Onderweg ontmoet hij een Aboriginal die Dennis leert jagen met een speer in de mangroven.
Episode 25: Tarifa - Australië (5/5)
Air Date: March 20th, 2011
Summary: Nicolette reist langs de Costa de la Luz - een onaangetast stuk Spaanse kust. Ze verkent de kust per paard, neemt dansles en verblijft in het Zuidelijkste puntje van Spanje - Tarifa. Dennis blikt terug op zijn fantastische reis Down Under, maar wel met prachtig, niet eerder uitgezonden beeldmateriaal!
Episode 26: Kaapverdië - Chengdu
Air Date: March 27th, 2011
Summary: Floortje bezoekt eilanden met een bijzonder verhaal. Deze week vervolgt ze haar reis op Kaapverdië - een land waar de toeristische sector nog volop in ontwikkeling is, maar waar zoveel schoonheid valt te ontdekken. Nicolette is in het Chinese Chengdu, waar ze kennis maakt met een aantal vreemde gebruiken. Ze ontmoet een Nederlandse student en staat oog in oog met een knuffelige baby-panda met een oplettende moeder.
Information about series and episodes are provided by TMDB API. If you think that episode information is wrong or missing, please click here to request an update. After your request, update process can take up to 30 minutes.