0 Followers
Paradise Hotel on IMDB
First Aired: September 14th, 2005
Status: Continuing
Genre: Reality
Network: TV3
Summary: Danish version of the reality series "Paradise Hotel".
Next Episode:
New episode date is not available for now
Episode Statistics:
# of Episodes: 926
# of Episodes I watched: 0
# of Episodes I haven't watched: 926
Last Episode I watched: -
Episode Summaries
My Season Progress: 
0 %
Season 8
Episode 1: Afsnit 1
Air Date: January 23rd, 2012
Summary: Med veltrænede kroppe, selvtillid og masser af attitude er gæsterne klar til de mange overraskelser, der venter dem. En af de allerstørste overraskelser rammer drengene i det øjeblik, de træder ind på hotellet. Væk er nemlig er de unge smukke piger, som drengene har drømt om. I stedet står pigernes mødre klar til at tage imod dem - og mødrene er opsatte på at få skovlen under de normalt så kække drenge. Specielt Linse Kessler, der er mor til Stephanie, får drengene til at tabe næse og mund - og flere af drengene har store problemer med at holde øjenkontakten med den storbarmede blondine. Drengene speeddater mødrene, som har stor indflydelse på, hvem deres døtre skal have som partner. Så tjekker døtrene og to andre smukke piger ind til drengenes begejstring. Fem par dannes, og en dreng står tilbage uden partner. Han er hotellets solo og i stor fare. Om aftenen er der gallamiddag, og senere er der vild fest, hvor både drenge, piger og mødre danser på bordene.
Episode 2: Afsnit 2
Air Date: January 24th, 2012
Summary: Det er første morgen i paradiset, og solofyren tager på date med de tre mødre. De er i spabad, hvor den fravalgte dreng serverer champagne, og gør alt hvad han kan for at overbevise mødrene om, at han fortjener en chance til. Efter et par timers fedteri tager mødrene deres beslutning og sender solodrengen alene tilbage på hotellet. Her startes en farlig leg, som ender fatalt for en af drengene. Bitterhed, vrede og skuffelse lægger en dæmper på stemningen for en stund, men afløses snart af fest og flirt. Særligt en af drengene giver den gas til festen og giver bodytequila til højre og venstre - og på diverse kropsdele. Der bliver snavet til den store guldmedalje, og på et af værelserne bliver der ikke tid til meget søvn.
Episode 3: Afsnit 3
Air Date: January 25th, 2012
Summary: En ny lækker, selvsikker blondine ankommer til hest. Til drengenes begejstring og pigernes frustration har hun intet tøj på, men er bodypaintet. Efter drengene har stået for skud et par dage, er det nu pigerne der er i overtal og udsatte. Sæsonens første Pandoras Æske afslører et par sandheder, og særligt én pige bliver skuffet, da hendes partner viser sig at være mere interesseret i en anden pige. De tre mødre overvåger i al hemmelighed gæsterne, hvilket får stor betydning, da de senere kårer svigermors drøm. Den nye pige får en partner, og en presset pige sendes på solo.
Episode 4: Afsnit 4
Air Date: January 26th, 2012
Summary: Sæsonens første parceremoni nærmer sig, og panikken breder sig på Paradise Hotel. I aften afgøres det, hvilken pige, der kommer til at stå tilbage uden en partner og skal forlade Paradise Hotel. Türker fortsætter sin stil som playeren på hotellet. Han har lovet troskab til både højre og venstre, og der er flere piger, der sætter sin lid til ham som en trofast partner til aftenens ceremoni. Dagen tager dog nogle højst uventede drejninger. Det viser sig, at en af pigerne har en gammel flamme stående i kulissen, hvilket lige nu er en stor fordel for hende. Det bliver et tårevædet farvel til en af pigerne, men det bliver ikke den eneste gæst, der forlader hotellet denne aften. Chok og gråd afslutter den første uge på Paradise Hotel.
Episode 5: Afsnit 5
Air Date: January 30th, 2012
Summary: En sovende fyr har i løbet af natten fået ny partner. Den smukke blonde Nanett har nemlig sneget sig ind til den intetanende og noget overraskende fyr. En af pigerne skal på date, hvor hun møder en gammel flamme, som hun har et uforløst forhold til. Hjemme i Danmark knuste han hendes hjerte, da han i fuldskab kom til at svine hende til og være sammen med hendes veninde. I det overraskende gensyn får de mulighed for at redde trådene ud, inden der igen opstår kontroverser. Om aftenen er der lagt op til romantik, da parrene skal spise hver for sig. Men aftenen kommer ikke til at gå stille for sig. "Hitman" lavet et gæstevisit og siger, at pigerne senest dagen efter skal beslutte, hvem af fyrene de vil smide ud, ellers vil han vælge for dem, når han tjekker ind. To af gæsterne flirter mere og mere.
Episode 6: Afsnit 6
Air Date: January 31st, 2012
Summary: Til morgenmaden får pigerne et brev, der bliver afgørende for én af drengenes eksistens på hotellet. De skal nemlig beslutte, hvilken dreng de vil sende hjem. Og hvis de ikke kan blive enige, er det "Hitman", der smider en dreng ud. Pigerne har svært ved at blive enige. Enten skal én af dem ofre sin partner, eller også skal det gå ud over den vellidte Solo-fyr, med mindre de vil lægge drengenes skæbne i hænderne på "Hitman". En meget vred og skuffet dreng må tage sin afsked, mens de andre hilser "Hitman" velkommen. Om aftenen fortsætter to småforelskede gæster deres flirteri til frustration for deres partnere, som begge har bange anelser om at blive svigtet. Dramaerne fortsætter, da en kvindelig gæst checker ind midt under en fest. For denne gæst er ikke hvem som helst, men én der i forvejen er involveret i et trekantsdrama med to af hotellets gæster.
Episode 7: Afsnit 7
Air Date: February 1st, 2012
Summary: Thomas får mulighed for at charme sig ind på sin partner Nanett, da de skal på en romantisk date. Hjemme på hotellet dukker Rikke op. Hun tager én af pigerne med sig, og beder pigen tage en stor beslutning, der kan få stor betydning for særligt to af drengene. De to forelskede gæster fortsætter deres forbudte flirt. Men det er svært for de to turtelduer at udleve deres romance, når deres partnere overvåger dem konstant. Pandoras Æske åbner igen op for spydige spørgsmål og specielt et spørgsmål sætter Sebastian i et svært dilemma. Hans svar frustrerer én pige så meget, at det giver efterklang langt ud på natten.
Episode 8: Afsnit 8
Air Date: February 2nd, 2012
Summary: En af drengene er fredet, og han vælger sig en partner til frokost. Hans valg er meget upopulært hos særligt én pige. Hun bliver sat ud af spillet og må derfor ikke deltage ved parceremonien. Drengene er dermed i overtal, og kampen om pigerne går i gang. Flere føler sig udsatte og tvivler på deres nuværende partnere, og det er måske ikke helt uden grund. Der dannes nemlig flere nye par denne aften.
Episode 9: Afsnit 9
Air Date: February 6th, 2012
Summary: Hotellets kvindelige gæster er ikke just henrykte, da hele to nye piger ankommer til Paradiset. Det viser sig dog, at de nye piger skal kæmpe om bare én plads på hotellet ved at speeddate drengene. Pigen der tjekker ind må frit vælge sig en partner, og det skaber kæmpe drama, da en ellers rolig pige viser sig at have et helt ustyrligt temperament. Der er lir og flirt i luften fra morgenstunden, og dagen bliver da også en særdeles lummer én af slagsen. Ikke mindst da den tidligere gæst Amalie Sziegethy overrasker de andre og tjekker ind. Gamle følelser blusser nemlig op hos en af drengene, der viser sig at være Amalies tidligere flamme.
Episode 10: Afsnit 10
Air Date: February 7th, 2012
Summary: Hotellets drenge er på en aktiv date sammen med de to nye piger. Imens nyder resten af pigerne deres tid alene på hotellet, hvor særligt en pige deler ud af sine seksuelle hemmeligheder. Men et spil sætter en stopper for hyggen, og en af pigerne må forlade hotellet med det samme. Om aftenen blomstrer flirten mellem flere af hotellets gæster. Men for en pige er flirten ikke af lyst, men kun en del af spillet.
Episode 11: Afsnit 11
Air Date: February 8th, 2012
Summary: Hotellets mest ombejlede fyr har et trekantsdrama under opsejling, som han har svært ved at kontrollere. Følelserne får frit løb fra en meget forelsket fyr, men han må erkende at kærligheden ikke er helt gengældt. Amalie er ordstyrer for en lummer og kærlighedsfyldt Pandoras Æske, som dog ender i et heftigt skænderi mellem to af hotellets stærkeste fyre. Da natten falder på er der lir i poolen, hvor Thomas bliver meget opstemt og Amalie genopliver en gammel flirt.
Episode 12: Afsnit 12
Air Date: February 9th, 2012
Summary: Det er torsdag og tid til, at en pige skal forlade hotellet. Men før parceremonien skal gæsterne sige farvel til en meget populær gæst. En af hotellets følsomme fyre søger trøst hos en god ven efter bruddet med sin elskede, som han stadig ikke helt har accepteret. For to af pigerne gælder det i dag om at overbevise en fyr om, at han skal vælge dem, men lige inden parceremonien ser det ud til, at alting bliver vendt på hovedet, og en helt tredje pige kommer i fare. Parceremonien ender i tårer, men det slutter ikke der. Vinderen af onsdagens Pandoras Æske får nemlig en magt til at vende op og ned på hele hotellet.
Episode 13: Afsnit 13
Air Date: February 13rd, 2012
Summary: En ny uge går i gang med en ægte klassiker - der er Mr. Paradise på programmet. Drengene skal på et beskidt photo shoot, og hjemme på hotellet kommer der beskidte detaljer på bordet, når pigerne deler deres allermest intime sexhistorier. En lækker ny dreng tjekker ind til stor begejstring for hotellets piger. Han vælger selv sin partner, og der er øjeblikkelig tiltrækning mellem de to. Det huer dog ikke pigens bedste veninde, og et kæmpe skænderi udfolder sig til stor frustration for resten af gruppen.
Episode 14: Afsnit 14
Air Date: February 14th, 2012
Summary: I aften skal Mr. Paradise kåres, og pigerne får fra morgenstunden til opgave at give hver dreng en kategori til aftenens talentshow. Det vækker ikke ligefrem glæde hos drengene, da det går op for dem, at pigerne har besluttet sig for at udfordre drengene mest muligt. Særligt en af fyrene stejler gevaldigt og nægter at gennemføre aftenens show, da han får sin kategori. Mens de andre drenge øver på deres show, er der fnidder i pigegruppen, hvor en af pigerne i dén grad fortsætter sin flirten til stor irritation for de andre.
Episode 15: Afsnit 15
Air Date: February 15th, 2012
Summary: Mr. Paradise får en vild overraskelse, da han møder sin præmie og nye partner. Imens er to piger på hotellet ved at drive alle til vanvid med en ny sang. For Mr. Paradise bliver flirt til alvor, da han opdager, der følger en magt med titlen. Det får pigerne på hotellet til at gå i panik, og ved en tårevædet ceremoni må endnu en pige sige farvel til paradiset.
Episode 16: Afsnit 16
Air Date: February 16th, 2012
Summary: Det er torsdag morgen på det smukke hotel, og i dag skal en fyr forlade Paradise Hotel. En pige bliver konfronteret med sit dobbeltspil og finder ud af, at hun måske ikke har kunne spille kold og kynisk uden at få følelserne i klemme. Nu er der pludselig ingen, der ved, hvad der kommer til at ske til aftenens parceremoni - er det kærligheden eller gruppen, der er vigtigst? Imens er et trekantsdrama under opsejling.
Episode 17: Afsnit 17
Air Date: February 20th, 2012
Summary: Det er en ny uge på Paradise Hotel, og en nordjysk charmetrold tjekker ind. Til de andre gæsters store overraskelse er han dog ikke den eneste nye, endnu en nordjyde melder nemlig sin ankomst. Begge nye gæster skal splitte et par, og højst usædvanligt får de mange tilbud. For én af hotellets gæster byder den nye uge på en farlig mission. Han er blevet udpeget som gangster og skal skyde en af de andre gæster allerede i aften. Der er tårnhøj stemning, da hotellets stripper smider tøjet i et vovet show. Det ændrer sig dog brat, da de finder ud af at en gæst er blevet skudt. Med ét er luften tyk af beskyldninger og mistro.
Episode 18: Afsnit 18
Air Date: February 21st, 2012
Summary: Gangsterens første offer får en unik mulighed for at få ram på sin drabsmand. Han kan nemlig sætte en fælde for gangsteren. Hans "partner in crime" har en travl dag på hotellet, hvor han kæmper for at lede mistanken væk fra ham selv og gangsteren. De to vælger senere på dagen at skyde en af hotellets største personligheder, hvilket skaber stort drama. Om aftenen er der gangsterfest med letpåklædte damer og fyre i jakkesæt, men de to ofre er ikke i festhumør. De spekulerer intenst på, hvem gangsteren mon kan være. Da natten falder på er der drama hos et par, mens et andet går hele vejen?
Episode 19: Afsnit 19
Air Date: February 22nd, 2012
Summary: I dag vil det vise sig, om de to skudofre på Paradise Hotel afslører gangstere, eller om hans vovede taktik har båret frugt. Gangsterens "partner in crime" mener nemlig, at der er blevet afsløret lige lovlig meget for de to ofre. Til frokost kommer der brev om, at deltagerne skal gå direkte på ceremonipladsen, og alle regner med, at gangsteren nu skal afsløres. Men ceremonien tager en drejning, som absolut ingen på hotellet havde forudset, da Rikke afslører en af deltagerne i en alvorlig løgn.
Episode 20: Afsnit 20
Air Date: February 23rd, 2012
Summary: Der er fuld gang i taktikken på Paradise Hotel inden torsdagens parceremoni. En gammel, hævngerrig gæst vender nemlig tilbage og skaber splid blandt gæsterne. Ingen par er sikre i aften, og der bliver kæmpet hårdt for at overtale fjender til blive venner.
Episode 21: Afsnit 21
Air Date: February 27th, 2012
Summary: Stemningen er trykket fra morgenstunden på Paradise Hotel. Pigerne irriterer hinanden, og det får stor betydning for særligt to gæster, der bliver tvunget til at være i hinandens selskab. Imens hygger resten af gæsterne sig med bartenderen, Flotte Fyr fra Sommer i Sunny Beach. Og så venter der en våd overraskelse, da en storbarmet rødtop tjekker ind.
Episode 22: Afsnit 22
Air Date: February 28th, 2012
Summary: De to mest irriterende piger stadig indespærret på Solo. De føler, at de er med i 2. Verdenskrig, så hårdt har de det med at være låst inde. Deres interne krig blusser op igen, og der bliver taget grove midler i brug for at få modstanderen til at give op. To af fyrene skal på date med hotellets lækre nye pige, hvilket gør pigerne på Solo meget nervøse. Om aftenen er der grisefest, hvor pigerne kæmper om at blive Miss Wet-t-shirt, mens drengene konkurrerer om at slå søm i.
Episode 23: Afsnit 23
Air Date: February 29th, 2012
Summary: Hotellets hjerteveninder, Jeanette og Sascha, synger non stop til stor irritation for de andre gæster. En pige får en magt, hvilket skaber splid på hotellet, og der udbryder en regulær krig mellem grupperne. Til Pandoras Æske skændes alle gæsterne på kryds og tværs, men specielt de to irriterende piger går hinanden på klingen. Hen på aftenen skændes de to mest irriterende piger videre, men de er ikke de eneste. Et af hotellets par er ved at rive hovederne af hinanden, mens de andre gæster lytter med. Et dramatisk døgn på Paradise Hotel.
Episode 24: Afsnit 24
Air Date: March 1st, 2012
Summary: Gårsdagens kæmpeskænderi giver genlyd på hotellet og er samtaleemne i alle kroge denne morgen. Det er blevet torsdag, og inden sengetid har hele to gæster forladt Paradise Hotel. En af hotellets fyre er de seneste dage blevet ualmindeligt træt af sin partner, og han har derfor lagt store planer om, at hun nu skal ud. Men pludselig går det op for fyren, at han måske har været lige hård nok mod hende på det seneste, og da størstedelen af de andre deltagere bekræfter ham i, at han har været for ond, sætter et moralsk dilemma i den grad ind hos den forvirrede fyr.
Episode 25: Afsnit 25
Air Date: March 5th, 2012
Summary: Hotellets piger skal i dag date de to nye flotte drenge, som de så et glimt af i torsdagens præsentationsvideoer. Det skaber uro hos drengene, der frygter, at pigerne vil gå efter den lækreste fyr. En af hotellets kvindelige gæster har dog slet ikke øje for de to nye fyre, da hun næsten ikke kan få armene ned efter nattens genopståede romance med sovekammeraten. Til aftenens fest er der op til flere jalousidramaer, og pludselig opstår der panik på hotellet, da tre af fyrene får mistanke om, at den nye fyr er homoseksuel.
Episode 26: Afsnit 26
Air Date: March 6th, 2012
Summary: Der er lummer stemning fra morgenstunden, da alle vågner op efter en vild nat på Paradise Hotel. Men den lumre stemning stopper brat, da den nye dreng skal vælge sig en partner og sende en af de andre drenge på Solo. Om aftenen er der tema-fest, hvor to af hotellets drenge forsøger at klare en hemmelig og besværlig smugler-mission.
Episode 27: Afsnit 27
Air Date: March 7th, 2012
Summary: En kæmpe overraskelse venter gæsterne ved morgenmaden, hvor en gammel gæst sidder og venter på dem. Det er dog ikke alle, der er lige glade for at se gæsten igen. Han får nemlig gamle følelser til at blusse op på ny hos en af de andre gæster. For to af hotellets mest elskede drenge er det ikke en god dag i paradis. De bliver sat i fare, og en dødsdom lurer for en af dem. Til Pandoras er grupperne tegnet hårdt op, og luften er tyk af spydige spørgsmål. Det kulminerer, da to af de største Alpha-hanner går op imod hinanden. Lige da gæsterne tror, at Pandoras er slut, kommer Rikke med en ubehagelig besked: en af hotellets fyre overlever ikke Pandoras.
Episode 28: Afsnit 28
Air Date: March 8th, 2012
Summary: Romantikken spirer på Paradise Hotel, hvor gamle følelser blusser op igen. Alt ånder fred og ro, da et brev pludselig vender idyl til panik. Flere af drengene føler sig truede til den kommende parceremoni og kæmper deres sag for ikke at ryge hjem. Til parceremonien ser Sebastian spøgelser, og et kærestepar bliver officielt. Efter parceremonien bliver der dannet nye grupper, og en gæst må gå på kompromis pga. sine følelser. For første gang er der bryllup på Paradise Hotel, og aftenen slutter med en fest, der byder på en overraskelse.
Episode 29: Afsnit 29
Air Date: March 12nd, 2012
Summary: Der er fest på Paradise Hotel, og til stor glæde for fyrene især tjekker festens DJ ind. Hun er rapkæftet og har silikonebryster og får hurtigt kemi med en af drengene, hvis partner går helt op i en spids. I ren desperation kysser pigen med en af de andre fyre. En anden af hotellets piger stripper for drengene, som er i den syvende himmel. Der er i det hele taget masser af lir, flirt og pool-snav.
Episode 30: Afsnit 30
Air Date: March 13rd, 2012
Summary: En af pigerne på hotellet er i stor fare og skal vælge sin modstander på bare et minut. Frustrationen stiger for hvert sandkorn, der løber gennem timeglasset, for pigen er vant til at vende alle beslutninger med de andre. Mens den udpegede duellant tager det pænt, er den anden udsatte pige selv helt modløs efter valget - ikke mindst fordi hendes partner er på date med hotellets nye, flirtende gæst. Om aftenen er der en skæbnesvanger ceremoni, som slutter med et brag. En ulykkelig pige må forlade hotellet.
Episode 31: Afsnit 31
Air Date: March 14th, 2012
Summary: En ny fyr er tjekket ind, og han får en stor opgave allerede ved morgenmaden. Han skal splitte et par, og det får stor betydning for den udsatte dreng, der ender på solo. Han skal nemlig kæmpe hårdt for sin overlevelse. Om eftermiddagen er der Pandoras Æske, hvor to drenge står for skud. Senere er det tid til fest. Pigerne bliver forvandlet til vilde kaniner, og en lummer stemning breder sig på hotellet.
Episode 32: Afsnit 32
Air Date: March 15th, 2012
Summary: En meget speciel gæst tjekker ind fra morgenstunden. Denne gæst må som den første i Paradise Hotels historie selv bestemme, om hun vil spille som en pige eller som en dreng. Hotellets drenge er skeptiske overfor den nye gæst, som de ikke helt forstår. Er det en dreng eller en pige? Til frokost skal valget tages, og alle føler sig udsat forud for dagens parceremoni. Til parceremonien bliver der bitchet over den nye gæst, som ikke er bleg for at give igen. Efter ceremonien konspirerer alle hotellets drenge mod den nytilkomne.
Episode 33: Afsnit 33
Air Date: March 19th, 2012
Summary: En ny fyr ankommer til Paradise Hotel, hvor han får en hemmelig opgave af Rikke. Han skal senere udpege hotellets to farligste spillere. Da den nye fyr kommer ind på hotellet, bliver en af hotellets piger meget overrasket. Hun kender ham nemlig i forvejen. Om aftenen trækker gæsterne i frække kostumer - der er superheltefest. Hotellets nye Catwoman lever sig ind i rollen som fræk missekat og giver den gas med hede kys og lapdance til både piger og drenge. Imens har hotellets ældste gæst det svært, og det bliver ikke bedre af, at hun kommer i et voldsomt skænderi med de unge piger.
Episode 34: Afsnit 34
Air Date: March 20th, 2012
Summary: Hotellets to farligste spillere skal på tur, hvor de skal tage et afgørende valg. Tilbage på hotellet tjekker en ny lækker gæst ind. Den nye pige splitter et par til stor frustration for dennes tidligere partner. Hun sviner den nyankomne gæst til og vil gøre alt for at få hende ud. De to farligste spillere kommer tilbage og skaber paranoia på hele hotellet, og det bliver ikke bedre, da et brev senere på aftenen sender alle på deres værelser. Med alle gæsterne bag lukkede døre går en morderisk stafet i gang i det skjulte.
Episode 35: Afsnit 35
Air Date: March 21st, 2012
Summary: Der er presset stemning på alle værelser fra morgenstunden. Der er foregået mystiske ting i de sene nattetimer, hvor flere gæster er blevet hentet fra deres rum. Nogen ved altså lidt, mens andre blot fornemmer den uhyggelige stemning på hotellet. Ved morgenmaden kommer der brev om, at deltagerne skal til en skæbnesvangerceremoni, og panikken breder sig. Til ceremonien bliver det afgjort, hvem af de to farligste spillere, der har flest støtter på hotellet, og om nogen har valgt at gå bagom ryggen på medspillere. Inden dagen er omme har en markant deltager forladt det mexicanske paradis, og sjældent før har en pige været så ulykkelig på Paradise Hotel.
Episode 36: Afsnit 36
Air Date: March 22nd, 2012
Summary: Inden aftenens parceremoni er især hotellets nye pige meget presset. Hun aner ikke, hvem hun kan stole på. For andre af hotellets piger er det kærligheden, der fylder mest, men pigerne har problemer med at få fyrene til at gengælde forelskelsen.
Episode 37: Afsnit 37
Air Date: March 26th, 2012
Summary: En ny lækker pige overrasker gæsterne allerede fra morgenstunden, og det får hotellets piger til at gå i panik. Hotellets drenge er til gengæld helt oppe at køre, da Miss Paradise konkurrencen skydes i gang med frække lapdances. Den lumre stemning fortsætter ud på natten, da en pige bliver fristet af en af hotellets fyre. Et jalousidrama er under opsejling.
Episode 38: Afsnit 38
Air Date: March 27th, 2012
Summary: En pige giver sin partner dårlig samvittighed over hans opførsel aftenen forinden. Hun glemmer dog at fortælle om sine egne bedrifter. Miss Paradise skal snart kåres, og pigerne skal på photo shoot med et beskidt tema. Mens pigerne er af sted, får en fyr nogle ubehagelige ting af vide, som gør ham rasende på sin partner. Så da pigerne vender tilbage, er der kæmpe drama. Om aftenen skal pigerne kæmpe om titlen som Miss Paradise, og de bliver udfordret i en fræk opgave, hvor de har bind for øjnene. Drengene er helt oppe og køre, da de flotte piger går en hed catwalk i lækkert lingeri.
Episode 39: Afsnit 39
Air Date: March 28th, 2012
Summary: En sorgløs Miss Paradise vågner på hotellet og beundrer sine præmier. Sorgløsheden bliver dog kort, hun skal nemlig tage et afgørende valg. Det sætter gang i en masse snak i krogene, og hotellets største drama queen starter et oprør blandt pigerne. Et oprør der ender i gråd og afmagt for en af pigerne. Til Pandoras Æske er hotellets nye pige i skudlinjen, men det er en anden, der føler sig hårdest ramt. Natten byder på sæsonens hidtil største skænderi med hårde ordvekslinger og højspændt vrede.
Episode 40: Afsnit 40
Air Date: March 29th, 2012
Summary: En fyr vågner op med gigantiske tømmermænd efter gårsdagens kæmpedrama. En af hotellets piger lider af alvorlig hjemve, der er dukket op, efter fortiden er tjekket ind. Bedre bliver det ikke af, at pigen fra hjemstavnen pludselig bringer gamle konflikter op, som den triste pige for længst troede var skrinlagt. Hun er efterhånden mere og mere isoleret på hotellet og føler sig helt sikker på, at hun ryger til aftenens parceremoni.
Episode 41: Afsnit 41
Air Date: April 2nd, 2012
Summary: Det nye par på hotellet hygger fra morgenstunden og glæder sig over deres fremtidige partnerskab, mens et andet par dyrker romancen mellem dem. Et tredje par har haft diskussioner i løbet af natten, og da fyren vågner bagstiv og i drillehumør, er der for alvor krise mellem dem. En ny gæst tjekker ind og folder sig gevaldigt ud ved aftenens fest, hvor der er kinky kysseleg.
Episode 42: Afsnit 42
Air Date: April 3rd, 2012
Summary: Den nye pige skal om formiddagen splitte et par, og den nye singlepige skal med det samme på en date med en valgfri fyr. Hjemme på hotellet smider én af gæsterne en kæmpe bombe, som kommer bag på alle. En gammel gæst tjekker ind midt under aftensmaden, og det skaber straks splid i hønsegården og bringer gamle minder frem. Senere på aftenen bliver der spredt skræk og rædsel på hele hotellet, da den hvide dame vælger at kigge forbi. Det får store konsekvenser for et af parrene.
Episode 43: Afsnit 43
Air Date: April 4th, 2012
Summary: Gæsterne på Paradise Hotel vågner op og finder ud af, hvem der er blevet ramt af den hvide dame. Den ramte gæst får en farefuld mission, i et helt døgn skal vedkommende kæmpe for sit liv. Til Pandoras Æske er der bitchfight mellem to af pigerne til stor fornøjelse for hotellets drenge. Hotellets prinsesse får et chok over et hårdt spørgsmål. Efter Pandoras Æske blusser jalousien op hos en af pigerne, som får en ubehagelig sandhed at vide om sin partner. To veninder slutter aftenen af med et stort skænderi om, hvad der er vigtigst: kærlighed eller venskab...
Episode 44: Afsnit 44
Air Date: April 5th, 2012
Summary: Hotellets prinsesse starter dagen med en glædelig nyhed. Til frokost kommer der dog et brev med en nedslående besked til en af hotellets andre piger, og det sætter gang i taktikken. Hotellets konge skal tage det skæbnesvangre valg til parceremonien, men skal han vælge at tage det lette eller det hårde valg? Det bliver tårevædet og højdramatisk, og da gæsterne tror det endelig er slut, dukker en hvidklædt skikkelse op ved ceremonipladsen med en chokerende afsløring i ærmet.
Episode 45: Afsnit 45
Air Date: April 9th, 2012
Summary: Hotellets drenge bliver sendt på en afslappende surfertur til stor begejstring for alle på nær én. Det er nemlig ikke så sjovt at være på stranden, hvis man både er bange for vand og fugle. Imens hygger pigerne på hotellet med gospel, fræk sexsnak og vandaerobic. På stranden bliver en af drengene udsat for en hævn, og han skal nu beslutte, hvem af drengene, han vil møde i dødsduel. Han kan tage det nemme valg eller gå efter en af sine bedste venner. Alt er kaos, da en gammel gæst pludselig tjekker ind på hotellet til stor begejstring for et par af hotellets piger.
Episode 46: Afsnit 46
Air Date: April 10th, 2012
Summary: Morgenen bærer præg af gårsdagens begivenheder, og der er hadefuld stemning blandt de udsatte. De to drenge i farezonen bliver bedt om at udpege en hjælper blandt de øvrige gæster, og ikke alle er enige i de valg, der bliver truffet. Aftenens Dødsceremoni bliver dramatisk, og beskyldningerne flyver gennem luften. Spørgsmålet er om fortidens løgne bliver afgørende, eller om hjælperne vælger at være tro mod deres udsatte venner.
Episode 47: Afsnit 47
Air Date: April 11st, 2012
Summary: På denne onsdag skal gæsterne til Pandoras Æske for sidste gang inden finaleugen, og det sætter gang i en del spørgsmål om parrenes loyalitet til hinanden. Gæsterne skal også uddele titler til hinanden, og det bliver ikke lige muntert for alle. Hotellets kærestepar er ved at drive især én af de andre gæster til vanvid med al deres kysseri dagen lang. Og om aftenen er gæsterne inviteret til ?omvendt-fest?, hvor de skal bytte køn.
Episode 48: Afsnit 48
Air Date: April 12nd, 2012
Summary: Der bliver både snakket om sex og geografi fra morgenstunden på Paradise Hotel. En af hotellets mere naive gæster træder pludselig i karakter som stor manipulator, hun vil nemlig sikre sig den bedste mulige partner til at gå ind i finaleugen med. Det lykkes hende at skabe enorm forvirring og splid blandt hotellets andre gæster, og inden parceremonien går i gang, er alt åbent. Efter ceremonien er gæsterne oppe at køre, de er nu nået til finaleugen. To af fyrene slutter aftenen af med at indgå en djævelsk pagt!
Episode 49: Afsnit 49
Air Date: April 16th, 2012
Summary: De håbefulde gæster vågner op til deres første morgen i finaleugen og bliver allerede fra morgenstunden sat over for et fristende tilbud. De får nemlig muligheden for at snuppe en check på 50.000 kr. Det betyder dog, at de samtidig sælger deres partner. Fristelsen skaber store spændinger hos især et af parrene. Senere på dagen skal pigerne kåre hotellets heks, og det viser sig at få stor betydning, hvem de vælger, når der senere er giftceremoni.
Episode 50: Afsnit 50
Air Date: April 17th, 2012
Summary: De sidste gæster er pavestolte over at være nået så langt, men allerede fra morgenstunden venter udfordringerne. Drengene står overfor et svært valg, de skal beslutte, om de vil sætte sig selv eller deres partner i fare. En af pigerne finder pludselig ud af, at hun har taget på og hellere må komme i form med kun tre dage til finalen. Om aftenen bliver en af gæsternes finaledrømme knust, men vedkommende får dog en lille trøst i form af en sidste magt. På trods af den dårlige stemning er der dog altid plads til sex og romantik på Paradise Hotel.
Episode 51: Afsnit 51
Air Date: April 18th, 2012
Summary: En gæst sætter sig op til at tage sin sidste ondskabsfulde hævn. Men indtil sidste sekund svæver han mellem at tage det blide og det krigeriske valg. Om aftenen vender juryen tilbage til hotellet, og det giver mulighed for at få taget de sidste konfrontationer og få indhentet de sidste stemmer og kys inden finalen. Men inden da bliver de sidste fire deltagere sat over for et helt umuligt valg.
Episode 52: Afsnit 52
Air Date: April 19th, 2012
Summary: Så er dagen endelig kommet for den længe ventede finale, og finalisterne vågner spændte op til deres sidste dag på Paradise Hotel. Der skal fiskes stemmer, og de sidste gæster skal forsvare sig overfor en hård jury. Især en af dem klarer sig ualmindelig dårligt. To af finalisterne kommer i et heftigt skænderi, og pludselig er det hver mand for sig selv. I selve finalen er alt åbent, fordi intet er, som det plejer på det luksuriøse hotel. Der er penge og prestige på spil, men hvem og hvor mange kan i sidste ende kalde sig vinder af Paradise Hotel 8?
Episode 53: Afsnit 53
Air Date: April 23rd, 2012
Episode 54: Afsnit 54
Air Date: April 24th, 2012
Episode 55: Afsnit 55
Air Date: April 25th, 2012
Episode 56: Afsnit 56
Air Date: April 26th, 2012
Episode 57: Afsnit 57
Air Date: April 30th, 2012
Episode 58: Afsnit 58
Air Date: May 1st, 2012
Episode 59: Afsnit 59
Air Date: May 2nd, 2012
Episode 60: Afsnit 60
Air Date: May 3rd, 2012
Episode 61: Afsnit 61
Air Date: May 7th, 2012
Episode 62: Afsnit 62
Air Date: May 8th, 2012
Episode 63: Afsnit 63
Air Date: May 9th, 2012
Episode 64: Afsnit 64
Air Date: May 10th, 2012
Information about series and episodes are provided by TMDB API. If you think that episode information is wrong or missing, please click here to request an update. After your request, update process can take up to 30 minutes.