Solsidan
5 Followers
Solsidan on IMDB
Solsidan
First Aired: January 29th, 2010
Status: Ended
Genre: Drama, Comedy
Air Time: Sunday, 08:00 PM
Network: TV4 (SE)
Summary: Alex and his girlfriend Anna is awaiting their first child and is just about to move in to Alex old childhood house in Saltsjöbaden but it won't take long 'til they get problems with Alex mom that apparently have thoughts of moving in together with them.
Next Episode:
All episodes are aired.
Episode Statistics:
# of Episodes: 50
# of Episodes I watched: 0
# of Episodes I haven't watched: 50
Last Episode I watched: -
Episode Summaries
My Season Progress: 
0 %
Season 5
Skönhetssalong
Episode 1: Skönhetssalong
Air Date: October 18th, 2015, 08:00 PM
Summary: Mickan har tröttnat på livet som hemmafru och öppnar en skönhetssalong. Fredde oroar sig för att det är början på slutet på deras perfekta liv. Samtidigt planerar Alex och Anna Wilmas födelsedag och Anna bestämmer sig för att uppträda som clown, något som gör Alex orolig.
Parterapi
Episode 2: Parterapi
Air Date: October 25th, 2015, 08:00 PM
Summary: Alex får problem när han ska anställa en tandsköterska eftersom den mest kompetenta är för snygg och det får honom att välja en annan sökande. Mickan tar med Fredde på parterapi när hon får reda på att han försökt stoppa hennes företag. Anna kämpar med sina föräldrar som ger Wilma för mycket godis.
Ecoplug
Episode 3: Ecoplug
Air Date: November 1st, 2015, 08:00 PM
Summary: Anna och Alex drömmer om ett sommarhus men de har inte råd. De kan belåna sin villa men problemet är en stor ek som skymmer sjöutsikten och drar ner värdet.
Provseparation
Episode 4: Provseparation
Air Date: November 8th, 2015, 08:00 PM
Summary: Fredde försöker få Mickan att sluta ifrågasätta deras förhållande genom att föreslå att de kanske ska gå skilda vägar. Anna har fått chans att provfilma för en huvudroll i en polisserie och trots att manuset är uselt vill inte tacka nej när hon äntligen fått ett erbjudande.
Fjällapor
Episode 5: Fjällapor
Air Date: November 15th, 2015, 08:00 PM
Summary: Fredde ska på affärsresa i Norge och får oväntat resessällskap av Ove. Alex hamnar i en konflikt med en man som stjäl hans parkeringsplats. Anna tar hand om Anette som känner sig ensam när Ove är bortrest.
Kontaktförälder
Episode 6: Kontaktförälder
Air Date: November 22nd, 2015, 08:00 PM
Summary: Annas föräldrar börjar med hemförsäljning av en hälsoprodukt och de ber Anna om hjälp. Alex försöker undvika att väljas till kontaktföräldrar på Wilmas förskola vilket inte är så lätt. Lussan försöker få med Mickan på dubbeldejt.
Soptaliban
Episode 7: Soptaliban
Air Date: November 29th, 2015, 08:00 PM
Summary: Anna har fått en roll i en polisserie och gör studiebesök hos riktiga poliser där hennes fördomar ställs snabbt på ända. Alex blir uppläxad av en beskäftig man på återvinningsstationen. I ett försök att hitta tillbaka till varandra provar Fredde och Mickan på rollspel.
Hunkvinet
Episode 8: Hunkvinet
Air Date: December 6th, 2015, 08:00 PM
Summary: Mickan och Lussan börjar bråka om vem som egentligen är vd för skönhetssalongen och deras ende anställde, Sappe, dras in i maktkampen. Fredde gör bort sig inför en mycket viktig person. Anna vill bleka sina tänder men Alex vägrar att hjälpa henne så hon bestämmer sig för att göra det i hemlighet.
Klassåterträff
Episode 9: Klassåterträff
Air Date: December 13rd, 2015, 08:00 PM
Summary: Det är återträff med Alex, Freddes, Oves och Anettes gamla klass och det är åttiotalstema. Alex vill gå men Fredde vägrar, han har bara dåliga minnen från den tiden. Men när han får veta att Mickan dejtat när de var provseparerade ändrar han sig.
4 -a vid Nytorget
Episode 10: 4 -a vid Nytorget
Air Date: December 20th, 2015, 08:00 PM
Summary: Anna träffar en jobbig granne som får henne att vilja flytta till Södermalm. Alex stretar emot och Fredde ger honom ett råd som får oanade konsekvenser. Mickan får reda på vad som hände på Freddes klassåterträff vilket leder till en kris.
Comments